Ortopéd Merino Matrac

Műszaki jellemzők:

A vákuum csomagolt ortopédiai szempontok szerint kialakított tiszta, MERINO gyapjú összetételének köszönhetően sok egészségügyi és gyógyhatású előnnyel rendelkezik.

Saját tömegének harmadáig elnyeli a nedvességet és hőszabályozó képességű. Összegyűjti a testhőt, és szálaiban órákon át megtartja azt. A Vákuum csomagolt ortopédiai szempontok szerint kialakított matrac technológiailag kifejlesztett speciális anyagból készült. A belső mag kitűnő rugalmasságú Biocell részből, és egy új elasztikus magas ellenállóságú anyagból áll, melynek különleges molekuláris összetétele szabályos légzőképességet melynek különleges anyagból ortopéd szakemberek segítségével fejlesztették ki ezt a tökéletesen formatartó matracot, mely ideális nyugalmi helyzetet teremt a testnek és teljes kényelmet biztosít.

 

Ortopéd szakemberek véleménye:

Ez a matrac kivételes tulajdonságokkal rendelkezik.

A rugalmassága és keménysége segíti a test helyes pihenő pozícióját, megtartva a gerinc helyes görbületét, sőt elősegíti a napközben bekövetkezett tartáshibák kiküszöbölését.

 

Rendszeres, időben elkezdett használata:

  • támogatja a gerincoszlop harmónikus fejlődését.
  • helyes alátámasztást biztosít nyugalmi állapotban.
  • megakadályozza a fájdalmas gerinc deformációt, melyet a megereszkedett matracok okoznak.

 

Különlegesen ajánlott:

 

  • gyerekeknek, kamaszoknak akiknek helyes alvási helyzetre van szükségük fejlődésük során.
  • sportolóknak és azoknak, akik állandó megterhelésnek vannak kitéve.
  • időseknek és azoknak, akiknek a gerince különleges alátámasztást igényel.

 

Használati utasítás:

Távolítsa el a csomagolást és hagyja jól szellőző helységben 24 órán keresztül.

Kérjük addig ne terhelje a matracot amíg a normál méretét el nem éri. A matracot lamellás ágyrácsba helyezze amin keresztül jól szellőzik.

Hetente, max két hetente ajánljuk forgatni hossz- és keresztirányban.

90x200 cm-nél nagyobb matrac esetében előfordulhat a huzat nyúlása, tekeredése. Ebből adódó problémákra a garancia nem vonatkozik. Ezen problémát matracvédő, vagy gyapjú derékalj használatával kiküszöbölhetjük.